Erişilmeyen Kalitesiyle, 1952'den Bugüne Güvenle...

Çavdarlı Mah. Yeni Cami Afyon – Cami Halısı ve Yerden Isıtma Sistemi Döşendi

Afyon Çavdarlı Yeni Caminin halıları Yüner Halı tarafından yapılmıştır. %100 yün Yeni Zellanda yününden yapılan halı camimize serildi. Caminin tamamına halı altı ısıtma sistemi firmamız tarafından yapılmış olup uzman kadromuzla Yüner halı altı ısıtma sistemleri ile kalitemizi de ortaya koyuyoruz. Cami bu hafta cuma günü ibadete açılacak. Allah cemaatlerini bol etsin, hayırlı uğurlu olsun.

Gebze Kocatepe Cami Yün Cami Halısı Döşeme İşlemi Tamamlandı

Gebzenin en büyük camilerinden biri olan Kocatepe Cami Yüner Cami halılarını seçti. Yün cami halısı üzerinde kubbe ile özel göbek çalışması yapılmış olup halı serme işlemi tamamlanarak teslim edilmiştir. Cami halısı üzerinde özel renk ve motif seçimi ile camimiz yeni bir görünüme kavuştu. Yüner Halı cami halısı anahtar teslimi projelerine devam ediyor…

Armutlu Mah. Cami Sındırgı Balıkesir Cami Halısı Döşeme İşlemi Tamamlandı.

Balıkesir Armutlu Mah. Cami de Yüner Cami Halısını tercih etti. Yün cami halısı döşenen camide Yüner Halı cami halısı anahtar teslimi peojelerine devam ediyor.

Amiral Turgutreis Karabağ Cami Bodrum/Muğla Cami Halısı Döşendi

Yüner Cami Halıları camilerimizi süslemeye devam ediyor .%100 Yün cami halıları ile 65 yıldır camileri güzelleştiriyoruz. 1952’den beri kalitemizden ödün vermeden cami halısı üretiyoruz…

Yılmaz Yaren Gümeli Cami Buldan/Denizli – Yün Cami Halısı Döşendi…

Denizli Buldan’da yer alan Yılmaz Yaren Gümeli Camisine yün cami halısı döşeme işlemimiz tamamlanmıştır. Cami ibadete açılmıştır, herkese hayırlı olmasını dileriz…

Selami Çeşme Cami Kadiköy/İSTANBUL

Yüner Cami Halısı camilerimizi süslemeye devam ediyor… Kadıköy İstanbul’da bulunan Selami Çeşme Camisine yün cami halısı düzenlendi.

Diyanet-Sen Yönetim Kurulunun Fabrikamıza Ziyareti…

Diyanet-Sen Yönetim Kurulunun fabrikamıza ziyaret etti ve %100 Yün Cami Halısı’nın üretim aşamalarını yerinde gördüler. Bu ziyaretlerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcısı Osman Aydın ve heyetine teşekkür ederiz.

 

Yüner Cami Halıları Camilerimizi süslemeye devam ediyor… Mevlana Cami İvedik Organize Sanayi Bölgesi/ANKARA

Yüner Cami Halısı camilerimizi süslemeye devam ediyor… İvedik Organize Sanayi Bölgesi ANKARA’da bulunan Mevlana Camisi yün cami halısı ile döşendi.